ana's FotoPage

By: ana sham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 13-Mar-2009 05:57 Email | Share | | Bookmark
Al Fatihah

Salam. Semalam hubby bercerita mengenai kak wan, staff UiTM sekilau. " Esok, staff UiTM dari jengka satu bas nak datang melawat kak wan",

Terlintas difikiranku, wajah kak wan yang aku kenali sebelum aku bertemu dengan hubby lagi......sayu, dek daripada itu terlintas wajah sedih mak yang masih belum sembuh lagi.

Pagi ni dalam pukul 11.45, hubby call hanphone aku, " Sayang kak wan dah meninggal!". Meremang bulu roma, seram sejuk bila mendengar khabar dari hubby.
Dalam pukul 12.05, aku minta izin dengan kak ima untuk keluar awal 10 minit. Hubby dan aku pergi ke rumah jenazah di Sg. Isap.

Masa tu belum ramai lagi orang yang hadir.... Kelihatan ada beberapa staff UiTM dah ada dalam rumah... yang aku kenal antaranya akak kat library tu dan kak wan rohana.
Sayu dan Insaf bila allah mengizinkan aku melihat wajah jenazah. Berasa diri ini amat daif bila melihat jenazah sayu meninggalkan kami semua. Mudah-mudahan allah swt merahmati jenazah. Amin! Ya Rabilallamin.........

Semoga diri ini tergolong dalam golongan yang dilindungi selalu.
Amin...Yarabbilalamin



Friday, 16-Jan-2009 08:02 Email | Share | | Bookmark
Qist's bun

I[b][i]ni ialah bun pertama yang dapat aku hasilkan. Walaupun rupanya agak comot, tapi hubby memuji aku dan yang penting hubby dan anak2 tak berhenti-henti makan. Termasuk ler MIL aku.

Penatnya tak terkata.....tapi berbaloi bile tengok hubby , anak2 dan MIL makan dengan penuh berselera.
Mungkin kerana melihat keseronokan aku membuat bun2 ni, hubby dah pun belikan oven, prover dan mixer yang besar untuk meneruskan cita2 aku.....
Thank !


Friday, 19-Sep-2008 01:49 Email | Share | | Bookmark
For lovely hubby and childrens

sweet memory
my lovely hubby,
ini kucing gemuk!
View all 6 photos...
Salam.... pengalaman ni tak akan dapat aku perolehi lagi. Kesungguhan suamiku yang tercinta membakar semangat untuk aku berada di tempat ini. Apa yang miliki ini adalah semuanya untuk suamiku yang tercinta. Terima Kasih....!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net